Ezen a borvacsorán, ritka, kis palackszámban készített HedoNick tételeket kóstolhattok. Ezek a borok többnyire már nem elérhetőek a forgalomban, így ne hagyjátok ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Élvezzétek az északi nordic stílus konyhai alapanyagait és tálalását, és merüljetek el egy igazi gasztronómiai kalandban! Tanács Norbert séfünk és csapata szokásukhoz híven ismét elképesztőt fognak alkotni! Foglaljatok most, hogy biztosítsátok a helyeteket!
Menü:
0. fogás
Amuse bouche, kapor pesto, kovászolt zöld eper, kaviár, ropogós+ welcome drink
Amuse bouche, kapor pesto, kovászolt zöld eper, kaviár, ropogós+ welcome drink
I. fogás
Bükkfán füstölt lazac pisztráng bodza só ágyon sült zeller HedoNick Bodzás Gyöngyöző ’22
Bükkfán füstölt lazac pisztráng bodza só ágyon sült zeller HedoNick Bodzás Gyöngyöző ’22
II. fogás
Szotírozott burgonya, burgonya hab, burgonya ropogós, kaviár+ HedoNick Zengő ’22
Szotírozott burgonya, burgonya hab, burgonya ropogós, kaviár+ HedoNick Zengő ’22
III. fogás
Ördögszekér gomba, kacsamell, fenyőrügy, fermentált fodros kel, fekete fokhagyma, turbolya + HedoNick Kraken ’19
Ördögszekér gomba, kacsamell, fenyőrügy, fermentált fodros kel, fekete fokhagyma, turbolya + HedoNick Kraken ’19
IV. fogás
Málnás rozskenyér, füstölt házi vaj, fekete só + HedoNick Bíborkadarka ’19
Málnás rozskenyér, füstölt házi vaj, fekete só + HedoNick Bíborkadarka ’19
V. fogás
Szarvas gerinc, paszternák, áfonya jus, korall mustár +HedoNick Cabernet Sauvignon ’16
Szarvas gerinc, paszternák, áfonya jus, korall mustár +HedoNick Cabernet Sauvignon ’16
VI. fogás:
Étcsokoládé ganache, sable breton, füstölt tej mousse, tejbőr ropogós + HedoNick Portói ’19
Étcsokoládé ganache, sable breton, füstölt tej mousse, tejbőr ropogós + HedoNick Portói ’19
Időpont: 2024. 10. 18. 19:00-től
Asztalfoglalás: +36 30 682 0615 hedobar.pilisvorosvar@gmail.com
Jegyár 19.990-/fő
Mindenkit várunk sok szeretettel!
Esemény felhívásunkat itt találod: https://www.facebook.com/events/1019689409938885/?ref=newsfeed