Újdonság! Irsai Olivér 2021

Idei Irsai Olivér tételünk halvány krém színű. Illata nagyon fajtajelleges, intenzív, nem túl parfümös, finoman érződik az őszibarack, zöld alma, és a jól megszokott szőlő illat. Íze ropogós, friss, citrusos lecsengéssel. Az első leheletünkön barackot érzünk. Pilisvörösváron Pincénknél személyesen meg tudod akár ma is vásárolni, de természetesen weboldalunkon keresztül is megrendelheted!

Cikk olvasása

Újdonság! Rajnai Rizling

Színe halvány szalmasárga. Illata még fejlődik, de már kezd kibontakozni a fajta, némi szamóca fedezhető fel az illat végén. A korty eleje kicsi lágy, majd megérkezik a rajnai savassága, ezután a 4 hónapos másod töltésü hordózás lágy vaniliássága kíséri a bort. Ugorj be hozzánk a HedoBarba (Pilisvörösvár, Puskin utca 9.), és kóstold meg a többi…

Cikk olvasása

Újdonság! Scylla

Néhány napja elérhető ez a fajtajelleges, minerális Olaszrizling tételünk, aminek többek között az a különlegessége, hogy két héttel tovább hagytuk a szőlőt érni, mielőtt a hagyományos Olaszrizlinget leszüreteltük volna. Kóstold meg, megéri!

Cikk olvasása

Újdonság! Cabernet Sauvignon ’18

Szín: közepesen mély szín, téglavörös árnyalattal. Illat: igazi Sauvignon! Konyak meggy, piros gyümölcsök és a fahordó rendkívüli illatkavalkádja keveredik. Íz: nincs túlzott tapadósság, a könnyű korty hihetetlen hosszú lecsengéssel párosul. Bár 2 évig volt új 500-as hordókban, ennek jegyei finoman párosulnak a borhoz. Keressétek Pincénknél.

Cikk olvasása

ÚJDONSÁG! Zöld Veltelini 

Színe sárgás, krém színű. Illatában és ízében is szép összhang van, egyszerre érződik a menta, licsi és őszibarack. A fajtához képest telt, hosszú lecsengésű a korty. Bízunk benne, hogy idén is nagy kedvencetek lesz.

Cikk olvasása

Új rozénkat keresd Pincénknél

Újdonságunk akár anyák napjára is tökéletes ajándék lehet! Színében intenzív, néhány árnyalattal sötétebb a primör rozékhoz képest. Illatában tutti-fruttinak nyoma sincs, viszont érződik benne a málna, kékszőlő, eper. Ízében a ribiszke is megjelenik a maga pikáns összehúzó ízérzetével, emellett karakteres savhangsúly is jelentkezik. Szódával is remek választás, a nyári bulik elengedhetetlen társa. Ugorjatok be hozzánk,…

Cikk olvasása

Aktuális hírek szőlőnkből, egyenesen borászunktól, Péter Feldhoffertől. 

“Megérkezett a tavasz, beindult a szőlő nedvkeringése, a rügyek elkezdtek kipattanni. Szerencsére az elmúlt hetek fagyos éjszakái nem okoztak károkat. Az általános ültetvény karbantartások (huzalfeszítés, oszlopcsere stb.) befejeződtek, izgatottan várjuk a fiatal hajtások megjelenését! A megszokott tennivalókon kívül idén közel 2 hektár területet ültettünk be, Hárslevelű, Rajnai rizling, Olaszrizling és Muskotály fajtákkal. Ezekből az apró…

Cikk olvasása

A legújabb őrület minket is utolért: Burana – Pét-nat a webshopban!

Trendi, friss, izgalmas, alkoholos, buborékos, ráadásul hazánkban kevés helyen lehet kapni! Ez nem más, mint a Pét-nat, melyet Pincénknél mától Burana néven fogsz megtalálni!    Blog posztunkból egy kis kötelező, de annál izgalmasabb szakzsargon után kiderül, miben más ez a tétel egy hagyományos pezsgőtől, hogyan érdemes kibontani, és milyen páratlan ízélményben lesz része annak, aki…

Cikk olvasása

🍷Szüret HedoNick módra🍇

Kemény heteken vannak túl a fiúk (és még hol a vége…😁 ). Persze nekem nem panaszkodnak, sőt, látszik rajtuk, hogy nekik ez tényleg kikapcsolódás, öröm, a szívük-lelkük beleteszik az egészbe. Mindezek ellenére, én jó kommunikációshoz hűen, rágom egy ideje a fülüket, hogy küldjenek nekem szakmai tartalmakat az eseményekről, esetleg kulisszatitkokról, jövőbeli tervekről. Hiszen annál jobban…

Cikk olvasása