Amuse:
KACSA RILETTE (kalács, erdei gyümölcs ragu)
+ Welcome drink
Előétel:
FRANCIA MARHATATÁR (uborka, kapribogyó, magos mustár, füstölt tojássárgája, worchester, savanyított fokhagyma)
+ HedoNick Pinot Gris ’23
Meleg előétel:
TEMPURÁBAN SÜLT LASKAGOMBA (karamellizált karfiol, dió, szezám)
+ HedoNick Fauna ’21
Főétel I.
FOGAS (almás, zelleres graten burgonya, rákmártás, egres, tárkony)
+ HedoNick Zengő ’22
Főétel II.
SERTÉSSZŰZ (hasselback-burgonya, zöldbors mártás)
+ HedoNick Kraken ’22
Desszert
“FEKETE ERDŐ” (mandulás piskóta, aszalt meggy ragu, étcsokoládé krém)
+ HedoNick Cornucopia ’20
Foglald le a helyed mielőbb!







